za sve vile i vilenjake, za sve vesce i vestice
 
HomeHome  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Horoskop ljubomore

Go down 
AuthorMessage
Vrhovna carobnica
Admin
avatar

Number of posts : 103
Registration date : 2008-05-06

PostSubject: Horoskop ljubomore   Mon May 12, 2008 8:46 am

Horoskop ljubomore
Ovan
Vaši sentimentalni odnosi su jasni i tačni. Stalno se osjećate sigurnim. Kada vas obuzme talas strasti, postajete veoma osjećajni. Vi ste „materinski tip”, koji čvrsto i sigurno drži svoju decu u svom naručju. Zbog toga isto tako ljubomorno držite i pazite svoje voljeno biće.


Bik
Ko odluči da bude sa vama, prihvata veliki rizik zato što ste veoma ljubomorno biće. Položaj je tragičan ako vaš partner ne želi da bude vaš rob. Ako izaberete Vodoliju ili Škorpiju za svoju ljubav, biće vam mnogo lakše. Oni imaju toliko licemerja u sebi da će vam stalno govoriti ono što vi u tom trenutku želite da čujete.


Blizanci
Stvarate utisak neutralne i ravnodušne osobe a, u suštini, vi ste odličan glumac, koji odlično igra svaku ulogu koju mu daju. A da ste biće od materije i duha, pokazuje činjenica da volite da budete gospodar voljene osobe i da upravljate ne samo njenom ljubavlju već i njenim materijalnim blagom.


Rak
Vi ste nježno i osjećajno biće koje duboko poklanja svoju ljubav, a od svog partnera traži duplo više poštovanja i osjećanja. Zbog svega ovog, vama nisu tuđe teške scene ljubomore, kojima, veoma često, i nepotrebno, narušavate harmoniju uzajamnih odnosa sa voljenom osobom. Puno analizirate postupke svog partnera, a pri tome zaboravljate šta vi činite njemu.


Lav
Stalno ističete da je ljubomora glupost, ali niste sigurni u sebe i stalno pratite pogledom svoje voljeno biće, gde šta radi i s kim razgovara. Duboko ste ljubomorni, ali skrivate to osećanje, ne želeći da krnjite svoj ponos i dostojanstvo. Ali, kada svi odu i ostanete sami sa svojim partnerom, iz vaših riječi izbija prava rijeka ljubomore, ako ste uhvatili barem jedan njen pogled i osmijeh poklonjen nekom drugom, a ne vama.


Devica
Stalno se osećate razočarani u ljubav i uvijek uzubuđujete sebe da je za to kriv partner. Kada vaše voljeno biće pogleda nekog drugog, odmah gubite tlo pod nogama. Pogledajte sebe dobro i vidjećete da ima puno lepog u vama i da ne treba toliko da uzdižete druge, a sebe kritikujete.


Vaga
Vama su neophodne zaštita i sigurnost. Plaši vas misao da ćete izgubiti voljenu osobu. Ali, kada se to desi, veoma brzo se oporavljate. U suštini, vi stalno koketujete sa osećanjem ljubomore i to vam se veoma sviđa.


Škropija
Nikada se ne stidite svoje ljubomore. Volite da priređujete ljubomorne scene, i to javno. A, gledajući u celini, vi niste ljubomorno biće. Samo ste nadareni velikom samouverenošću i lukavstvom.


Strelac
Uvek pobeđujete u ljbavnim sporovima i konfliktima. Vaš moto je: „Imam poverenje u sebe!” i veoma dobro živite i slažete se sa svojim partnerom. Ljubav je za vas veoma lepa stvar, ali obuzima vas povremeno. Zbog toga ne patite ni od ljubomore.


Jarac
Previše ste ponosni i zbog toga ne podliježete ljubomori. Čak i kada vas obuhvati neki njen „talas”, ona je veoma slabo izražena. Vi ste jedan veoma izrazit materijalni tip koji smatra sledeće: „Ako sam već izabrao svog partenera, on mora biti moj zauvek!”


Vodolija
Ljubav zamenjujete seksom i zbog toga veoma retko patite od ljubomore. Vaš princip je: „Svako od nas mora da ima svoj život, ali dobro nam je udvoje.” Ipak, često vam se događa da postajete žrtva ljubomore i u tim trenucima ne možete da shvatite šta je to što izaziva nesporazume u ljubavi.


Ribe
Romantična ste osoba koja često plače zbog neuzvraćene ljubavi. Mislite da možete otrovati svog nevernika, ali to su samo vaši pusti snovi. A u životu ste toliko primereni i smireni da i ne znate šta je to ljubomora.
Back to top Go down
View user profile http://vilin-grad.darkbb.com
 
Horoskop ljubomore
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Vilin grad :: Palata :: Astroloska opservatorija-
Jump to: